Jubileumservice

Jubileumservice

Overige momenten die om meesterlijke aandacht vragen. Wat voor de verjaardagservice geldt is natuurlijk ook van toepassing op andere aandachtsmomenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een: jubileum. Speciaal daarvoor hebben we een jubileumservice. Stel je werkt één, twee, drie of X jaar samen met je klant. Dat is natuurlijk bijzonder en zeker een moment van aandacht waard. Net als bij de verjaardagservice hebben we een relatielijst nodig alleen nu mét de jubileumdatum. Zo krijgen we een goed beeld wie er binnen een jaar jubileren. We creëren een origineel aandachtsgeschenk, schrijven er een persoonlijke brief bij en bezorgen de verrassing op de dag dat jullie X jaren samenwerken. Uiteraard ontvang je van ons een smsje om jou er aan te herinneren. Zo ontstaat er een persoonlijk contactmoment tussen zakelijk relaties die elkaar al veel te weinig spreken in deze digitale wereld.

Ook bieden we een “bezorg” service bij een bruiloft, geboorte, pensionering, promotie, ziek zijn, of een verhuizing. Creativiteit en originaliteit zijn de parameters voor het geven van de juiste aandacht op het juiste moment op de juiste plaats en ter gelegenheid van het juiste evenement of de juiste gebeurtenis.

Doel: échte aandacht geven met als resultaat, vertrouwen, een betere en langdurige relatie die je zal aanbevelen en graag zal voorstellen aan ondernemers die je nog niet kent. Jij wordt vorstelijk ontzorgd!

 

Comments are closed.