Verjaardagservice

Verjaardagservice

Een feestelijk moment

De verjaardag is juist een moment waarop men aandacht wil. Uiteraard geef je zakenrelaties de aandacht die ze nodig hebben, vooral wanneer je samenwerkt aan een deal of transactie. Maar hoeveel aandacht geef je daarnaast? Aan de klanten die trouw zijn aan jou en je bedrijf? Je bent druk en in de waan van de dag worden ze vaak vergeten. Je bent continue bezig met doelstellingen naar een verbetering in resultaat. Wist je dat deze doelstellingen grotendeels haalbaar zijn uit je bestaande relaties? Mits je doet wat je zegt in combinatie met het geven van persoonlijke aandacht op het juiste moment.

Verjaardagservice

Wij gaan je ondersteunen met een persoonlijk contactmoment via onze verjaardagservice. Ludieke aandachtsconcepten gaan ervoor zorgen dat je relatie zich zal verbazen over de persoonlijke aandacht. Een persoonlijke brief die wij voor je opstellen en versturen in combinatie met het aandachtsgeschenk zal je klantrelaties versterken. Daarnaast ontvangt jij of je accountmanager op de verjaardag van de relatie een sms, ter herinnering met als doel een contactmoment te creëren. De geboortedata van de relatie, en/of privé adres, worden door ons getraceerd.

Het enige wat wij van je nodig hebben is een lijst van je relaties. We maken van klanten fans en uiteindelijk ambassadeurs.

Comments are closed.