Testimonials

Albert Helvert, Directeur Chocolaterie Albèrt

Albert Helvert, ChocolatierAlbert Helvert

“Wij produceren en leveren een unieke variëteit aan bonbons en andere chocoladeartikelen in heel Nederland, die qua vorm en smaak het verschil maken.
Daarom zijn wij er ook trots op dat onze klanten voor ons en onze chocolade kiezen. Door samen te werken met Larissa Brouwer van Meesters in Aandacht kunnen we de klanten de aandacht bieden die ze verdienen. We ontvangen veel positieve reacties n.a.v. de ludieke aandachtsgeschenken waardoor er meer klantenbinding en persoonlijk contact ontstaat wat belangrijk is voor onze samenwerking.”

Albert Helvert, aandachtgeschenken, klantbinding
www.meestersinaandacht.nl
Stefan Willems, GJ Personeelsdiensten BV

 Stefan Willems, Payroll SpecialistLogo GJ  personeelsdiensten

“Onze klanten zijn veelal MKB bedrijven waarvan de eigenaars vaak onderweg zijn en dus zelden op kantoor zijn waardoor het persoonlijk contact minimaal is. Om toch een persoonlijk contact moment te krijgen hebben wij ‘’Meesters in Aandacht’’ in de arm genomen en eerlijk is eerlijk, wij waren sceptisch, maar wij zijn nu inmiddels 1 jaar verder en onze opdrachtgevers waarderen het enorm dus het concept pakt voor ons zeer positief uit. In een markt die zeer concurrerend is kunnen we middels ‘’Meesters in Aandacht’’ ons weer extra onderscheiden ten op zicht van onze conculega’s. Het is niet alleen ‘’Meesters in Aandacht’’ waardoor onze klanten bij ons blijven maar het is wel een grote toegevoegde waarde voor het opbouwen van een langdurige relatie.”

 

Larissa Brouwer-Hebing, Stefan Willems
www.
Julius Middel, KPN Zakelijke Markt

Marketing Manager Business Partner Organisatie kpn-logo-620x285

“In samenwerking met Meesters in Aandacht, zijn er voor KPN diverse loyaliteitsconcepten ontwikkeld. De concepten zijn gericht op langdurig klantbehoud die bij KPN Business Partners worden ingezet om op effectieve wijze te ondersteunen van klant- tevredenheid en relatiebeheer. Het gezamenlijke doel van de KPN Business Partners en KPN wordt met de diensten en producten van Meesters in Aandacht gerealiseerd; persoonlijke contactmomenten hetgeen resulteert in tevreden klanten en het opbouwen van een duurzame relatie”.

Julius Middel, www.meestersinaandacht.nl
Leo van der Vorm, DL Packaging B.V.

DL_logo_2007_cplEigenaar DL Packaging
“Mijn bedrijf DL Packaging verkoopt industriële verpakkingsmachines en heeft veel klanten in de droge levensmiddelenindustrie , maar wij hebben na de levering geen intensief contact met ze. Soms gaan er jaren voorbij zonder contactmomenten. Misschien zijn onze machines wel té goed. Klantbinding is daarom voor ons belangrijk, want we hebben van veel van onze klanten geen recente informatie over de gang van zaken, of hun plannen.

Door gebruik te maken van de unieke dienstverlening van Meesters in Aandacht komt DL Packaging op een positieve en verrassende manier herhaald in de kijker bij de beslissers in de bedrijven waar onze machines staan!”

 

Leo van der Vorm, www.meestersinaandacht.nl